Mies varasti 30 pussia katkarapuja – piilotti housuihinsa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornian poliisi etsii parhaillaan miestä, jonka housuissa on ollut enemmän kuin yksi katkarapu. Hän varasti suuren määrän äyriäisiä paikallisesta ruokakaupasta.

Polisin etsimä mies vieraili Riversiden Vons-ruokakaupassa yhteensä kolmesti vain 15 minuutin sisällä. Jokaisella kerralla hän kävi pakasteosastolla ja tunki katkarapuja sisältäneitä pusseja piiloon housuihinsa.

Katkarapuvaras onnistui viemään äyriäisiä mukanaan kaupasta 30 pussillisen edestä. Saaliin arvo on Associated Press -uutistoimiston mukaan jopa 500 dollaria. Paikallinen poliisilaitos on sittemmin julkaissut turvakameran ikuistaman videon epäillystä Facebook-sivullaan.

 

DETECTIVES SEEKING HELP IDENTIFYING LOCAL THIEF RIVERSIDE, CA – On Wednesday, December 4, 2019, at approximately 12:30 p.m., Riverside Police Officers responded to the Vons grocery store, located at 3520 Riverside Plaza Drive, regarding a past theft. When officers arrived, they learned a male suspect had entered the business 3 times within a timespan of about 15 minutes. Each time the suspect entered the business, he proceeded to the frozen food section and concealed numerous bags of frozen shrimp in his pants. A total of 30 bags of frozen shrimp were stolen with a retail value of over $500. The suspect is described as a White male adult, about 50 to 60 years old, gray hair, approximately 5’-10” tall, and between 150 to 180 pounds. He was last seen wearing blue jeans, a navy blue sweater, and a tan jacket. If you have any information regarding the identity of this suspect, please contact Detective Jeff Putnam at (951) 826-2054 or jputnam@Riversideca.gov. Those wishing to remain anonymous can email rpdtips@riversideca.gov or utilize the Riverside Police Department’s mobile app “Submit a Tip” feature while referencing report number 190033288.

Publiée par Riverside Police Department sur Mardi 17 décembre 2019