Pasha Pozdnyakova kuntosalilla – rintavako sekoittaa miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo 650.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti. Suomalaisten lisäksi kurvitarta seurataan aktiivisesti ympäri maailmaa.

Rantasalmen Järvisydämessä ikuistettuja upeita kuvia viime aikoina julkaissut Pasha poseeraa nyt Helsingin Hilton Strandissa, jossa hän on suunnannut kuntosalille treenaamaan. Kuten arvata saattaa, paljastaa hänen treeniasunsa massiivisen kokoisen rintavaon. Lisäksi hänet nähdään tuoreissa kuvissa vielä myös Järvisydämessä ja ruokailemassa tyylikkäästi puikoilla.

View this post on Instagram

#kaupallinenyhteistyö @laava.restaurant kanssa. Guys, I didn’t tell you, but I am a big fan of film ”Pirates of Caribbean” 🗿🗺🌴. So I was more than happy to find a restaurant with Pirate theme in centre of Helsinki. In additicion of exotic interior, I really enjoyed the meal💔🤤 This is what I ordered: 1. Appetizer: Dumblings with shrimp 🥟🥢 2. Drink: Dry white wine🍷 3. First course: Fish with lobster sauce 🦞 4. Second course: Leg of lamb 🍗 5. Dessert: Apple Chartlotte 🥧 And YES guys I ate it ALL 😂✌🏻If you ever visit Helsinki, You should defenitely visit this unique place 👍🏻 #laava #laavaravintola #restaurant #helsinkirestaurant #ravintola #helsinki #finland #suomi #piratesofcaribbean #interestingplaces

A post shared by PASHA | Model From Finland (@missparaskeva) on

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.