Tekashi 6ix9ine tuomittiin vuosiksi vankilaan – vasikoi julkkiksia poliiseille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tekashi 6ix9ine on myöntänyt syyllisyytensä yhdeksään rikokseen, joiden tuomioiden yhteismäärä on vähintään 37 vuotta. Hän on kuitenkin auttanut viranomaisia merkittävästi pahamaineisten rikollisten kiinnisaamiseksi, sillä artisti vasikoi taannoin myös useita viihdealan tähtiä ja jenginsä jäseniä. Nyt hänet on tuomittu vuosiksi vankilaan.

Tekashi 6ix9ine, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, pidätettiin marraskuussa 2018 Nine Trey -jengiin liittyvän operaation yhteydessä ja hän on siitä saakka ollut tutkintavankeudessa. Eilen hän sai viimein tuomionsa, kun oikeus määräsi hänet lukuisista rikoksista yhteensä kaksi vuotta vankeutta. Kun toisena vaihtoehtona oli lähes elinkautinen vankeus, oli tuomio artistille varmasti helpotus.

Kaiken lisäksi Tekashi 6ix9inen jo tutkintavankeudessa istumansa aika lasketaan hänen tuomioonsa mukaan, joten jäljellä on enää 11 kuukauden vankeus. Artisti pääsee siis tällä tietoa vankilasta marraskuussa 2020, ellei hänen tuomiotaan jostain syystä lyhennetä. Vankeustuomionsa jälkeen Tekashi 6ix9ine joutuu olemaan vielä viiden vuoden ajan valvotulla koeajalla. Artisti todisti useita jengirikollisia vastaan, joten hänen turvallisuutensa voi olla vaarantunut sekä vankilassa että tulevaisuudessa vapaalla.