Skandaali somessa: Ostaako Kim Kardashian seuraajia itselleen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja hänen kosmetiikkabisneksellä menestynyt pikkusisko Kylie Jenner kilpailevat seuraajien määrästä Instagramissa. Molemmilla on 154 miljoonaa seuraajaa. Kylien julkaisut saavat kuitenkin enemmän tykkäyksiä.

Siskokset nokittelevat toisiaan seuraajien määrissä. Nyt RadarOnline kertoo Kim Kardashianin olevan huolissaan, koska Kylie Jenner on ohittamassa hänet sosiaalisen median kuningataren tittelistä. Lähipiiri kertoo, että Kim Kardashian on todella kilpailuhenkinen, eikä siedä häviötä siskolleen.

Nyt on paljastettu, että Kim Kardashian olisi palkannut avukseen markkinointitiimin, jonka tehtävänä on lisätä naisen seuraajamäärää. Toisin sanoen Kim maksaa seuraajistaan egonsa vuoksi. Äskettäin Kim Kardashian kertoi kannattavansa tykkäysten poistamista sosiaalisessa mediassa.