Viime hetken lahjaidea miehelle – ja hiukset pysyvät tyylikkäinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluaattoon on enää kolme yötä, ja monet pohtivatkin parhaillaan kuumeisesti mikä voisi olla miehelle sopiva käytännöllinen lahjaidea. Vaihtoehtoja on rajattomasti, mutta aina niiden ei tarvitse olla tuotteita. Viime vuosina aineettomat lahjat ovat nousseet suosioon, kun monet välttämät tavarapaljoutta.

Suosittuja lahjaideoita niin jouluna kuin muulloinkin ovat erilaiset palvelut, joita ovat esimerkiksi hieronta ja vaikkapa kotisiivous. Eräs tyylikäs lahjaidea on lahjakortti parturiin, koska lahjan voi käyttää silloin kun saaja sitä eniten tarvitsee ja lahjalla on siten varmasti näkyvä vaikutus myös ulkoisesti.

Suomalainen erityisesti miehille suunnattu parturiketju M Room tarjoaa parhaillaan pukinkonttiin parturilahjakorttia, jonka voi käyttää ketjun kaikissa liikkeissä ympäri Suomea. Lahjakortti lähtetään tiedostona sähköpostitse, joten sen ehtii hankkia pukinkonttiin vielä aattoiltanakin. Vaativimmille parturissa kävijöille voi hankkia lahjaksi myös kokonaisen jäsenyyden.