Demi Rose poisti rohkean kuvansa somesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

https://www.instagram.com/p/B6RG6mkApv-/

Lomakuviaan ahkerasti kuluneena syksynä sosiaalisessa mediassa julkaissut kaunotar nähdään nyt kuvassa, jossa hän muistuttaa kuin tiimalasivartalolla varustettua nukkea. PÄIVITYS: Instagram on jostain syystä poistanut artikkelissa mainitun kuvan. Se oli mahdollisesti liian rohkea jopa Instagramille.

View this post on Instagram

Golden hour. 🌞

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.