Prinssi Philip on joutunut sairaalaan – varotoimi sairauden hoidossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijan Elisabet II:n puoliso, 98-vuotias prinssi Philip, on joutunut sairaalaan. Miestä ei ole toimitettu sinne ambulanssilla, vaan kyseessä on kuninkaallisen lääkärin ennalta sovittu hoitotoimenpide.

Elisabetin puoliso meni sairaalaan perjantaina. Hän viettää siellä joitakin päiviä. Brittihovi tiedotti asiasta ja Elisabet on edustanut joulun tapahtumissa yksin. Hän on ollut 72 vuotta naimisissa prinssi Philipin kanssa.

Prinssi Philip jäi eläkkeelle kaksi vuotta sitten. Hänen lääkärinsä oli määrännyt miehen menon sairaalaan olemassa olevan sairauden hoitamisen vuoksi. Kyseessä oli siis suunniteltu hoito, mutta sairauden luonteesta ei ole kerrottu julkisuuteen, The Guardian uutisoi.