Viime hetken lahjaideat vilukissalle – lämmittävät muutakin kuin mieltä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Painopeitot ovat tämän vuoden suosituimpien joululahjatoiveiden joukossa. Ne sopivat univaikeuksista kärsiville, mutta auttavat myös herkästi palelevia nukkumaan yönsä paremmin.

Vilukissat ovat niitä, jotka kulkevat villasukissa vuoden ympäri. Siksi heitä onkin helppo hemmotella laadukkailla villavaatteilla, jotka on valmistettu esimerkiksi kashmirvillasta, merinovillasta tai alpakanvillasta. Olipa kyse villasukista, kerrastosta, pitkiksistä tai kaulaliinasta, osaavat herkästi palelevat ihmiset arvostaa laadukkaita, lämpimiä ja pehmeitä paketteja.

Markkinoille on tullut myös kuulokkeilla varustettuja pipoja ja korvaläppiä. Lahjapakettiin voi panna suomalaisen design-teemukin ja luomuteetä. Lämpimät tossut sopivat mainiosti lahjaksi yhdessä pörröisen viltin kanssa.