Poliisilta poikkeuksellinen somekuva – muistuttaa vakavasta ongelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään valtaosassa suomalaisia koteja juhlitaan jouluaattoa onnellisesti ja mukavissa merkeissä. Ikävä kyllä poikkeukset vahvistavat säännön, sillä tänäkin jouluna monissa kodeissa kohdataan väkivaltaa. Nyt Suomen poliisi on julkaissut Instagramissa poikkeuksellisen somekuvan, jolla se muistuttaa vakavasta ongelmasta.

View this post on Instagram

Väkivalta varjostaa monen perheen joulua. Pitkät pyhät kiristävät helposti tunnelmaa, jolloin iloinen juhla voi muuttua silmänräpäyksessä surulliseksi. Meillä on yksi joulutoive: Hanki nopeasti apua, jos sinulla on väkivaltaisia ajatuksia tai jos pelkäät väkivaltaa kodissasi. Me valvomme kaikkien joulurauhaa. Saat meidät apuun hätänumerosta 112. ** Våld överskuggar julen för många familjer. De långa helgerna gör lätt att stämningen blir ansträngd och den glada högtiden kan förvandlas till sorg på ett ögonblick. Vi har en önskan i jul: Sök hjälp snabbt om du har våldsamma tankar eller om du är rädd för våld i ditt hem. Vi övervakar julfriden för alla. Du kan tillkalla oss på nödnumret 112. ** Violence casts a shadow over the holiday celebrations of many families. Long holidays can easily create tension and happy festivities may become joyless in the blink of an eye. There is one thing we want for Christmas: Seek help as soon as possible if you have violent thoughts or if you are scared of violence at home. We work to ensure Christmas peace for everyone. If you need our help call the emergency number 112. ** #poliisi #polis #police #joulu #jul #christmas #joulurauhaa #julfrid #christmaspeace #väkivalta #våld #violence

A post shared by Suomen poliisi (@suomen_poliisi) on

– Väkivalta varjostaa monen perheen joulua. Pitkät pyhät kiristävät helposti tunnelmaa, jolloin iloinen juhla voi muuttua silmänräpäyksessä surulliseksi. Meillä on yksi joulutoive: Hanki nopeasti apua, jos sinulla on väkivaltaisia ajatuksia tai jos pelkäät väkivaltaa kodissasi. Me valvomme kaikkien joulurauhaa. Saat meidät apuun hätänumerosta 112, poliisi kirjoittaa.