Shirly Karvinen bikineissä Bangkokissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suosituksi noussut musiikkivisailu Hitlist saapui taannoin Suomeen, ja sen naisjuontajana toimii parhaillaan Miss Suomi Shirly Karvinen. Ohjelmassa kappaleiden tunnistuksesta mitellään kahden hengen joukkuein. Taannoin Karvinen nähtiin juontamassa myös Love Island Suomi -reealitysarjaa.

Nyt Shirly on ehtinyt kuvauskiireiltään suunnata joululomalle Kauko-Itään. Hän julkaisi nimittäin sosiaalisessa mediassa upean valokuvan, jossa hehkeä missikaunotar poseeraa bikineissä Bangkokissa hotellinsa uima-altaalla. Taustalla nouseva aurinko kilpailee missikaunottaren kanssa huomiosta, mutta Shirly vie ylivoimaisesti voiton. Ennen matkaansa hän julkaisi paljon puhuvan päivityksen.

– Se fiilis kun kaikki laskut on maksettu, omat laskut lähetetty eteenpäin, yrityksen kuitit kirjanpitäjällä, kalenteri päivitetty, tän vuoden duunit hoidettu, sähköposti ajantasalla, koti siivottu ja kaikki lahjatkin hommattu ajoissa. Nyt aika onnellisena viinilasi kädessä oottelen lennon lähtöä, tää vuosi saa upean päätöksen. Ihanaa Joulua, Shirly Karvinen kirjoitti.