Poliisin terapiakoira kiinni rysän päältä – varasti lasten leluja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisille työskenteleviltä koirilta saattaisi odottaa lainkuuliaisuutta. Tuoreella viraalivideolla nähdään kuitenkin pitkäkyntinen poliisin terapiakoira, joka todistaa ettei näin aina ole.

Massachusettsin Franklinin poliisilaitoksella ihmeteltiin lelukeräyksestä kadonneita lahjoja. Leluvarkaaksi paljastui terapiatyötä tekevä Ben Franklin -niminen kultainennoutaja. Poliisilaitoksen julkaisemalla videolla koira jää rysän päältä kiinni kuljettaessaan vauvanukkea piilopaikkaansa.

Poliisipäällikkö James Mil kertoo Boston 25 -uutissivustolle epäilevänsä Benin luulleen leluja omikseen. Koiralta on sittemmin evätty pääsy lelujen säilytyspaikkana toimivaan huoneeseen. Varasteltusta huolimatta Beniä kuvaillaan upeaksi koiraksi joka piristää ihmisten päivää pelkällä läsnäolollaan.

 

We learned an extremely valuable lesson today. When you have a classroom full of toys ready to be shipped off to the Santa Foundation, you should…1. Close the door to the classroomOr 2. Keep the toys elevated If not, a golden retriever will slowly hoard them throughout the day and bring them back to his lair. Thanks to Officer Cusson for capturing this larceny on camera.

Publiée par Franklin Police Department sur Mercredi 18 décembre 2019