Charly Jordan kylpemässä – julkaisi kuvan aurinkolomalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

Äskettäin Charly ja kolme ystäväänsä riisuivat itsensä alastomiksi ja makoilevat kuvassa suppilautojen päällä. Nyt hänet nähdään nautiskelemassa St. Barthsin saarella paratiisilomasta hotellinsa terassilla sijaitsevassa yksityisessä altaassa, jossa hän istuskelee kaikessa rauhassa yläosattomissa ja juo kuohujuomaa.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.