Pandakarhut ovat suloisia nallukoita – mutta tavattoman kömpelöitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isopandat luokiteltiin aiemmin erittäin uhanalaiseksi lajiksi, mutta sitkeän suojelutyön ansiosta tilanne on hieman kohentunut. Pandat ovat kuitenkin edelleen uhanalaisia, ja niitä on luonnossa arviolta noin 1.600 yksilöä. Isopandat ovat leikkisiä nallekarhjuja.

Isopandoja sekä niiden elinympäristöä on pyritty suojelemaan. Lisäksi pandakarhuja on sijoitettu ympäri maailmaa eläintarhoihin. Suomen Ähtärin eläinpuistossa on kaksi isopandaa, Pyry ja Lumi.

Nyt verkkoon on julkaistu video, jolla nähdään isopandojen elämää. Mustavalkoiset karhut ovat kömpelöitä ja näyttävät olevan aina pienessä sievässä pyöriessään pitkin eläintarhan aitauksensa kiipeilytelineitä. Koostevideolla nähdään hauskimpia hetkiä, mitä kameralle on ikuistettu.

Clumsy Pandas Are Like Drunk People

Pandas are basically just little drunk idiots… 😂🐼

Publiée par LADbible sur Lundi 23 décembre 2019