Vitivalkoinen koira löysi mutalammikon – mahtoi isäntä olla tyytyväinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa koirista järjestää omistajilleen pientä puuhastelua kierimällä mudassa tai loskassa. Kuraisella säällä lemmikkieläinten tassut ja turkki vaativat usein perusteellista pesua monta kertaa päivässä. Nyt suloinen samojedinkoira näyttää esimerkkiä turkin sotkemisesta.

Valkoinen ja pitkäkarvainen koira on löytänyt elämänsä parhaan mutalammikon. Se on pompannut kuravellin sekaan telmimään ja nauttimaan ihanasti turkkia värjäävästä savesta. Omistaja ei kiellä koiraansa, sen sijaan hän on kuvannut lemmikin onnen videolle.

Videota katsoessa saattaa miettiä, että kaiken huippu olisi se, jos koira kierisi mudassa. Sitä se ei kuitenkaan tee, mutta tunkee kuononsa syvälle lätäkköön. Pesemällä tästäkin selviää, aivan kuten pikkulasten kanssa.

Dog Playing In Mud

Get a dog they said, it'll be fun they said…

Publiée par LADbible sur Mardi 24 décembre 2019