Näissä kuvissa on tavarat järjestyksessä – inspiraatiota kodin järjestelyyn

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Helpoin tapa siisteyden ylläpitämiseen on turhan tavaramäärän karsiminen ja se, että jokaiselle tavaralle on oma paikkansa. Kun kodin esineet panee aina omalle paikalleen, välttyy turhalta siivoamiselta ja raivaamiselta. Nettiin on julkaistu esimerkkikuvia järjestämisestä.

Konmarittamisen aikakaudella on trendikästä pitää koti siistinä tai jopa minimalistisena. Creative Ideas -sivusto on julkaissut nettiin kuvia, joissa on inspiraatioita muun muassa keittiötavaroiden ja jääkaapin järjestämiseen. Tavaroita on helppo jakaa pienempiin eriin laatikoiden avulla.

Kattilasarjat ja astiat kannattaa valita siten, että ne mahtuvat sisäkkäin tai päällekkäin hyllyille. On myös syytä pohtia, kuinka monta astiaa kukin henkilö kotonaan tarvitsee. Puhumattakaan liinavaatteista tai pyyhkeistä, jotka saattavat viedä runsaasti säilytystilaa kodista. Vaatteet kannattaa pystyviikata tai panna henkareihin.

https://www.facebook.com/Cr8tiveIdeas/posts/2469724576650327