Vaatekaupan sukasta löytyi ihmisen luu – näin poliisi kommentoi karmeaa löytöä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Primark-vaatekauppaketjusta sukat ostanutta asiakasta odotti karmiva yllätys. Toisen sukan sisältä paljastui ihmisen sormesta peräisin ollut luu. Asiakas löysi luun asioituaan Iso-Britannian Colchsterissa sijaitsevassa Primarkissa viime joulukuussa.

Nyt poliisitutkinta on paljastanut, ettei sen alkuperään todennäköisesti liity rikosta. Luussa ei ole merkkejä hiljattain tapahtuneista fyysisistä traumoista. Poliisin mukaan mikään ei viittaa siihen, että luu olisi päätynyt sukkaan esimerkiksi tehtaalla tapahtuneen välikohtauksen seurauksena.

Sen sijaan jonkun epäillään sijoittaneen luun sukkaan tuntemattomasta syystä. BBC-uutissivuston mukaan Primark on ilmoittanut suhtautuvansa tapaukseen vakavuudella ja pahoittelee sen asiakkaalle mahdollisesti aiheuttamaa henkistä kärsimystä.