Raju onnettomuus videolle – ihmiset juoksivat viime sekunnilla turvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin liikenneonnettomuuksia tallentuu usein videolle nopeasti yleistyneiden kojelautakameroiden johdosta, mutta nyt Yhdysvaltojen Teksasissa raju onnettomuus tallentui aivan lähietäisyydeltä televisiokameran kuviin. Paikallinen televisiokanava KCBD oli nimittäin samaan aikaan tekemässä juttua sumuisesta ajokelistä.

Videolla nähdään miten viranomaiset ja autoilijat ovat lähes pysähtyneinä, sillä näkyvyys tiellä oli vain joitain kymmeniä metrejä. Jostain käsittämättömästä syystä rekan kuljettaja ajoi yllättäen täydellä vauhdilla sumuun vain huomatakseen sumun seassa joukon lähes pysähtyneitä autoja. Äkkijarrutus ei enää estänyt rajua onnettomuutta.

Videolla nähdään miten ihmiset juoksevat viime sekunnilla turvaan päälle kaahaavan ja kaatuvan rekan alta. Yksikin horjahdus olisi koitunut tuossa tilanteessa kohtalokkaaksi, sillä se olisi johtanut rekan alle jäämiseen. Yksi poliisi kiidätettiin turman jälkeen sairaalaan hänen saamansa päävamman vuoksi. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti.