Shirly Karvisen upeat lomakuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suosituksi noussut musiikkivisailu Hitlist saapui taannoin Suomeen, ja sen naisjuontajana toimii parhaillaan Miss Suomi Shirly Karvinen. Ohjelmassa kappaleiden tunnistuksesta mitellään kahden hengen joukkuein. Taannoin Karvinen nähtiin juontamassa myös Love Island Suomi -reealitysarjaa.

Nyt Shirly Karvinen on suunnannut kuvauskiireiltään joululomalle Kauko-Itään. Hänet nähtiin aiemmin poseeraamassa bikineissä hotellinsa uima-altaalla Bangkokissa ja nyt vuorossa on näyttäviä poseerauksia ilmeisesti Koh Taolta. Kuvien yhteydessä Shirly kertoo yrittäneensä saada ikuistettua kliseisen altaasta nousu -kuvan. Ennen matkaansa Karvinen julkaisi paljon puhuvan päivityksen.

– Se fiilis kun kaikki laskut on maksettu, omat laskut lähetetty eteenpäin, yrityksen kuitit kirjanpitäjällä, kalenteri päivitetty, tän vuoden duunit hoidettu, sähköposti ajantasalla, koti siivottu ja kaikki lahjatkin hommattu ajoissa. Nyt aika onnellisena viinilasi kädessä oottelen lennon lähtöä, tää vuosi saa upean päätöksen. Ihanaa Joulua, Shirly Karvinen kirjoitti.