MTV3: Janita Lukkarinen saattohoitoon – elinaikaa muutama kuukausi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin kahden vuoden ajan syöpää vastaan taistellut suomalaisjulkkis Janita Lukkarinen on saanut musertavimmat mahdolliset uutiset lääkäriltään. Hänen syöpäänsä ei pystytä enää pysäyttämään ja nainen siirretään saattohoitoon viimeisiksi elinkuukausiksi.

MTV3:n mukaan Janita Lukkariselle on annettu elvytyskielto, koska hänen elimistönsä ei tulisi enää kestämään sydämen uudelleen käynnistämistä. Hän sai rajun syöpäkohtauksen jouluaaton aattona kello viiden aikaan aamulla. Hänen syöpänsä oli levinnyt lisämunuaisista vatsalaukkuun.

– Minua on sädetetty, leikattu ja kaikki voitava tehty, mitä Suomessa voidaan tehdä. Aina se syöpä puskee takaisin, Lukkarinen kertoi.

Hän hakee parhaillaan rahoitusta Go Fund Me -sivustolla vaihtoehtoisia hoitoja varten esimerkiksi ulkomailla suoritettavaksi. Janita ei pääse enää omaan kotiinsa, vaan joutuu nyt Terhokotiin saattohoitoon. Hänelle on annettu elinaikaa 3-6 kuukautta.