Janita Lukkariselta pysäyttävä päivitys: ”Näin kauniit kasvot kuolevat 26-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen miten parin vuoden ajan syöpää vastaan taistellut suomalaisjulkkis Janita Lukkarinen sai musertavia uutisia lääkäriltään, sillä hänen syöpäänsä ei kyetä tällä tietoa pysäyttämään. Siksi Janita siirretään saattohoitoon viimeisiksi elinkuukausiksi. Nyt hän on julkaissut koskettavan ja rohkea päivityksen sosiaalisessa mediassa.

– Ei syöpäsaras näytä tuolta. Täällä mä odotan teitä, mun pienessä paratiisissa, jonka loin itselleni. Minkä ihminen kauneudelleen mahtaa? Mun mielestä on kauheaa, että näin kauniit kasvot kuolevat 26-vuotiaana. Toivottavasti teillä kaikilla epäilijöillä syttyy jokin valo sisällä ja löydätte vielä hyvät vibat elämäänne. Sain tänään saattohoitokotipaikan. Mutta hei epäilijät, sinne ei noin vain mennä kuolemaan, Janita kirjoittaa päivityksessään.

Instagram

– Eilen mun viereisessä huoneessa oli mies, joka ei todellakaan näyttänyt siltä, että hänen aikansa olisi ollut vielä. Kas kummaa kaksi todella prameasti vaatettautunutta miestä vei tämän viereisessä huoneessa olevan miehen mustassa peitteessä pois. Sain jättää jäljen niin moneen, naiseen, mieheen, henkilöön, positiivisia ajatuksia, luottamusta itseensä ja elämään, Janita jatkoi.

MTV3 kertoi eilen, että Janita sai jouluaaton aattona rajun syöpäkohtauksen ja että hänen syöpänsä on levinnyt lisämunuaisista vatsalaukkuun. MTV3:n mukaan Janita Lukkariselle on annettu elvytyskielto, koska hänen elimistönsä ei tulisi enää kestämään sydämen uudelleen käynnistämistä.

Janita hakee parhaillaan rahoitusta Go Fund Me -sivustolla vaihtoehtoisia hoitoja varten esimerkiksi ulkomailla suoritettavaksi. Hän ei pääse enää omaan kotiinsa, vaan joutuu nyt Terhokotiin saattohoitoon. Hänelle on annettu elinaikaa 3-6 kuukautta.