Taru sormusten herrasta -tyylinen Airbnb-koti rakenteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taru sormusten herrasta -faneilla on pian mahdollisuus viettää lomaa hobittimaiseen tapaan. Yhdysvaltojen North Carolinassa on valmisteilla Airbnb-asunto, jonka inspiraationa toimii suosittu kirja- ja elokuvasarja.

Mike ja Carone Parrish rakennuttavat parhaillaan hobittikylä Konnun taloja muistuttava rakennelmaa. 90-prosenttisesti maan alla sijaitsevassa talossa on pyöreät ovet, yksi makuuhone, yksi kylpyhuone ja keittiö.

Kuten arvata saattaa, kuvailee Tontin omistava Mike itseään WLOS-uutissivustolle suureksi Taru sormusten herrasta -faniksi. Hobittitalon odotetaan valmistuvan Airbnb-käyttöön alkuvuodesta 2020. Parrishit tarjoavat Airbnb-palvelussa muitakin erikoisia majapaikkoja, kuten puumajoja muistuttavia mökkejä.