Lapsi sai suurennuslasin joululahjaksi – poltti sillä kotinsa nurmikon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viattomalta vaikuttaneella joululahjalla on ollut erään perheen tapauksessa tuhoisat seuraukset. Texasissa asuva lapsi onnistui polttamaan lahjallaan koko kotinsa pihan nurmikon.

12-vuotias Cayden Parson oli saanut joululahjaksi haluamansa suurennuslasin. Pian lahjan avaamisen jälkeen hän meni kahden veljensä kanssa ulos polttamaan lasilla reikiä sanomalehteen. Ei aikaakaan, kun pihan nurmikko ja sille asetellut jouluvalot olivat tulessa.

Perhe onnistui sammuttamaan tulipalon omin voimin ennen kuin se ehti aiheuttaa henkilövahinkoja tai levitä naapureiden pihoille. Caydenin äiti Nissa-Lynn Parson kuvailee tapahtunutta CBS-uuttissivustolle onnettomuudeksi, joka teki joulusta 2019 ikimuistoisen. Hän kehottaa muita vanhempia harkitsemaan kahdesti ennen suurennuslasien ostamista lapsilleen.

 

Christmas Day was memorable to say the least!🔥My twelve year old son Cayden, who is an avid reader, very curious, and…

Publiée par Nissa-Lynn Parson sur Jeudi 26 décembre 2019