Mies menetti kätensä onnettomuudessa – pitää nyt amputoitua raajaansa esillä kotona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen Mark Holmgren menetti teini-iässä oikean kätensä toimintakyvyn moottoripyöräonnettomuudessa. Mies ei edelleenkään ole suostunut luopumaan raajasta täysin.

Nykyään 37-vuotias Holmgren päätti poistattaa 20 vuotta turhan panttina roikkuneen raajansa. Sen sijaan että amputoitu raaja olisi päätynyt hävitettäväksi, päätti Holmgren pyytää sen itselleen. Hän alkoi etsimään eläintentäyttäjää joka suostuisi työskentelemään ihmiskäden parissa.

Lopulta Legends Taxidermy -yritys suostui Holmgrenin pyyntöön. Eläintentäyttäjän poisti kädestä kudoksen, jättäen jäljelle säilötyt luut. Holmgren sai kätensä takaisin jouluksi.

Luurankokäsi on ollut sittemmin Holmgrenin mukana jopa perheen kanssa nautitulla jouluaterialla. CTV-uutissivuston mukaan hän aikoo esitellä raajaa vielä ystävilleen ja sukulaisilleen ja asettaa sen lopulta keittiöönsä tiskialtaan taakse.

 

#Repost @legendstaxidermy• • • • •The highlight of the year has got to be working on this incredible project we…

Publiée par Legends Taxidermy & Skull Cleaning sur Samedi 28 décembre 2019

Alberta man preserves bones of his amputated arm

When Mark Holmgren had his arm amputated this spring, he couldn't stand the thought of his severed limb ending up in the trash.Instead, he had his arm bones cleaned, mounted and preserved for posterity. Read more: www.cbc.ca/1.5411359

Publiée par CBC Edmonton sur Mardi 31 décembre 2019