Irina Shayk säväyttää lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk ja hänen miesystävänsä Bradley Cooper muodostavat yhdessä todella näyttävän pariskunnan. Taannoin Irina kiinnitettiin kansainvälisesti tunnetun Intimissimi-alusvaatemerkin mainoskasvoksi. Viime aikoina Irina on nähty vain harvakseltaan julkisuudessa.

View this post on Instagram

Day 1

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Nyt Irina poseeraa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan upeissa lomakuvissa asianmukaisesti bikineissä. Hänen valokuvansa korostavat erityisesti hänen täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan aurinkolomalla Costa Rican Papagayossa, jossa Irina lekottelee Four Seasons -luksushotellissa. Shayk on tehnyt pitkän uran supermallina, sillä hän aloitti esimerkiksi Intimissimin mallina jo vuonna 2008.

View this post on Instagram

Day 2 @fscostarica

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on