Victorian enkelin vartalo käänsi katseet Fidzin paratiisirannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen mallikaunotar Jasmine Tookes kiinnitettiin taannoin Victoria’s Secretin arvostettuun mallitiimiin ja hän pokasi sittemmin Snapchat-miljonääri Bobby Murphyn. Nykyisin Jasmine pitää syystäkin hyvää huolta vartalostaan, sillä hän on ryhtynyt malliuran lisäksi fitness-harrastajaksi.

Tällä kertaa Jasmine nähdään keikistelemässä kameran edessä iloisissa lomatunnelmissa, ja tietenkin bikineissä. Vuodenvaihteen mallikaunotar vietti Tyynen valtameren paratiisissa Fidzillä, joissa myös nyt julkaistut kuvat on todennäköisesti ikuistettu.

View this post on Instagram

Fiji💧

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Jasmine Tookes on Kaliforniassa varttunut kaunotar, joka aloitti malliuransa 15-vuotiaana äitinsä innoittamana. Jasminen äiti on stylisti, joten myös tytär oli muodin kanssa tekemisissä pienestä pitäen. Teini-ikäisen mallilupauksen löysikin eräs äidin työtovereista. Tähän mennessä Jasmine on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi myös muun muassa GAP, DKNY ja UGG -merkeille sekä Vogue-lehden Italian version sivuilla.