Nainen yritti huijata huumetestissä – käytti koiransa virtsaa omanaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monet virtsatestissä huijaamista yrittävät saattavat lorauttaa näytekuppiin esimerkiksi ystävän virtsaa. Eräs Yhdysvaltojen Kentuckyssä asuva nainen yritti sen sijaan samaa koiransa virtsalla. 40-vuotiaan Julie Millerin täytyi antaa virtsanäyte huumetestiä varten ehdonalaisvalvojalleen.

Oman virtsansa sijaan hän kaatoi kuppiin koiraltaan keräämää virtsaa. Se ei mennyt läpi viranomaisille. Miller myönsi käyttäneensä testissä koiransa virtsaa, sillä hän oli käyttänyt metamfetamiinia ja voimakkaita kipulääkkeitä.

Pidätettyä naista syytetään nyt valvottujen aineiden salakuljetuksesta ja todistusaineiston vääristelemisestä, uutisoi New York Post.

PINEVILLE KY POLICE DEPARTMENTPRESS RELEASEMonday, December 30, 2019(Pineville, Ky.) On Monday, December 30, 2019 at…

Publiée par Pineville Ky Police Department sur Lundi 30 décembre 2019