Miss Suomi Shirly Karvinen sukelsi Thaimaassa – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suosituksi noussut musiikkivisailu Hitlist saapui taannoin Suomeen, ja sen naisjuontajana toimii parhaillaan Miss Suomi Shirly Karvinen. Ohjelmassa kappaleiden tunnistuksesta mitellään kahden hengen joukkuein. Taannoin Karvinen nähtiin juontamassa myös Love Island Suomi -reealitysarjaa.

https://www.instagram.com/p/B6uWyXkJmd7/

Shirly Karvinen matkusti joululomalle Kauko-Itään Thaimaan Koh Taolle, josta hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita lomakuvia. Hänen otoksensa saavat kaipaamaan aurinkolomaa. Nyt Shirly nähdään sukellusreissulla, ja varusteista huolimatta tai juuri niiden ansiosta katsojan huomio kiinnittyy vääjäämättä missikaunottaren poveen. Samalla Karvinen mainosti Koh Taolla toimivaa suomalaisten ylläpitämää sukelluskoulua.

– Ehdoton suositus jos tulette Koh Taolle suorittamaan sukelluskurssia. KTD on suomalaisten Kristan ja Mikon omistuksessa, mun mielestä on aivan mahtavaa miten ne vie suomalaista yrittäjyyttä maailmalle ja kuulla minkälaisia tarinoita niillä on kerrottavana 20 vuoden thaimaassa asumisen jälkeen. Aivan mieletöntä kun ihmiset toteuttaa ja elää unelmiaan, sekä ennen kaikkea niiltä löytyy rohkeutta kulkea omaa polkuaan, Shirly Karvinen kirjoitti.

https://www.instagram.com/p/B6uqAnMpoDl/