Miss Suomi Shirly Karvinen sukelsi Thaimaassa – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suosituksi noussut musiikkivisailu Hitlist saapui taannoin Suomeen, ja sen naisjuontajana toimii parhaillaan Miss Suomi Shirly Karvinen. Ohjelmassa kappaleiden tunnistuksesta mitellään kahden hengen joukkuein. Taannoin Karvinen nähtiin juontamassa myös Love Island Suomi -reealitysarjaa.

View this post on Instagram

Miltä sukelluskokeilu vois näyttää ➡️ Miltä se todellisuudessa näyttää 🐒 #sexy Eilen oli ehdottomasti tän reissun kohokohta kun päästiin kokeilemaan sukeltamista. Se oli niin mieletön kokemus ja miten kokonaan uusi maailma avautuu tuolta vesistöistä. 😍✨ Mulla syttyi niin iso rakkaus lajiin, että lupasin itselleni, että tuun ensi vuonna takaisin suorittamaan sukelluskurssin 🐬 Kiitos @kohtaodivers kärsivällisyydestä (mulla iski maailmanluokan pissahätä kesken sukelluksen, en oo ikinä uinu niin täysiä takaisin rantaan 😂) ja hyvästä opastuksesta 😍 Ehdoton suositus jos tulette Koh Taolle suorittamaan sukelluskurssia. KTD on suomalaisten Kristan ja Mikon omistuksessa, mun mielestä on aivan mahtavaa miten ne vie suomalaista yrittäjyyttä maailmalle ja kuulla minkälaisia tarinoita niillä on kerrottavana 20 vuoden thaimaassa asumisen jälkeen 😍 Aivan mieletöntä kun ihmiset toteuttaa ja elää unelmiaan, sekä ennen kaikkea niiltä löytyy rohkeutta kulkea omaa polkuaan. Nähdään ensi vuonna ❤️ #eimaksettumainos

A post shared by Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on

Shirly Karvinen matkusti joululomalle Kauko-Itään Thaimaan Koh Taolle, josta hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita lomakuvia. Hänen otoksensa saavat kaipaamaan aurinkolomaa. Nyt Shirly nähdään sukellusreissulla, ja varusteista huolimatta tai juuri niiden ansiosta katsojan huomio kiinnittyy vääjäämättä missikaunottaren poveen. Samalla Karvinen mainosti Koh Taolla toimivaa suomalaisten ylläpitämää sukelluskoulua.

– Ehdoton suositus jos tulette Koh Taolle suorittamaan sukelluskurssia. KTD on suomalaisten Kristan ja Mikon omistuksessa, mun mielestä on aivan mahtavaa miten ne vie suomalaista yrittäjyyttä maailmalle ja kuulla minkälaisia tarinoita niillä on kerrottavana 20 vuoden thaimaassa asumisen jälkeen. Aivan mieletöntä kun ihmiset toteuttaa ja elää unelmiaan, sekä ennen kaikkea niiltä löytyy rohkeutta kulkea omaa polkuaan, Shirly Karvinen kirjoitti.

View this post on Instagram

Viimeisen kymmenen vuoden aikana tulin täysi-ikäiseksi, muutin omaan kotiin ja siitä aika pian uuteen kaupunkiin. Olen ollut töissä monissa eri paikoissa ja opiskellutkin välillä. Asunut muutamassa eri maassa ja päässyt näkemään maailmaa niin paljon. Uusia ja vanhoja ystäviä on ollut rinnalla ja on joitakin ihmissuhteita mennyt uusiksi. Kun mietin itseäni tasan 10-vuotta sitten niin koen kasvaneeni naiseksi tässä ajassa. (Voi olla, että 10-vuotta eteenpäin nauran vedet silmissä tälle väitteelle) Olen tehnyt paljon valintoja, joista en aina ole ollut kovin ylpeä ja samalla on tapahtunut paljon todella kipeitä asioita, silti se kaikki on tuonut mut tähän pisteeseen. Olen löytänyt mun polun viimeinkin, työn jota rakastan, ihmiset ympärille keiden kanssa on hyvä olla, rinnalle uskomattoman kumppanin kenen kanssa kokea elämän seikkailut ja ennen kaikkea; olen löytänyt itseni. Tuntuu jopa haikealta päättää tämä vuosikymmen, mutta samalla en malta odottaa mitä elämällä on taskussa odottamassa. Päällimmäisenä mulla on todella kiitollinen mieli ja sydän täynnä onnea. (Oon selkeästi hieman lomahöperöitynyt, mutta ai että ❤️) Toivon paljon onnea jokaiselle tulevalle vuodelle, uusi vuosi on uusi mahdollisuus kirjoittaa täysin uudenlainen elämänkirja 🙏🏽

A post shared by Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on