Delilah Belle Hamlin kuin supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Hän itse viihtyy yhä edelleen harvakseltaan julkisuudessa, mutta nyt hänen 20-vuotias tyttärensä Delilah Belle Hamlin on tekemässä kovaa nousua julkkismarkkinoilla ainakin mikäli sosiaaliseen mediaan on uskominen.

View this post on Instagram

burnin up, burnin up for you baaaabayy

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

Delilah tekee jo nyt menestyksekästä malliuraa ja hän julkaisee runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Viime kesänä Delilah kiersi lomareissuillaan Eurooppaa, ja varsinkin Välimeren maita. Tällä kertaa kaunotar nähdään poseeraamassa upeissa bikineissä valtaisalla hiekkarannalla.

View this post on Instagram

2019 was a year of transformation and massive growth for me. I’m going to be transparent here. 2018-2019 were some of the hardest years for me yet. I’m grateful for everything I have in my life but mentally I struggled a ton. I was in and out of rehab twice as some of you may know. I struggled with some serious depression. I self harmed. I self medicated. I didn’t love myself. And on top of that I struggled with pandas which is a panic disorder. I couldn’t leave my house because I had so much social anxiety and was so insecure. I needed validation from people. I ran away from issues but in the end I asked for help. I put myself in an amazing rehab facility that taught me so much about self love and appreciation. I’ve spent this year focusing on bettering myself so if I’ve been MIA I love you all don’t get me wrong!! I’m so appreciative of all of you who follow me and support me and I’ve found some amazing friends this year. I’ve met some real true people that have helped me with my perspective on life. I’ve traveled to beautiful places and I’ve seen and experienced amazing cultures. I am forever grateful for finding the love of my life this year as well. I didn’t think I was mentally ready for a relationship but he has truly changed my life for the better. 2020 I am ready for you and I am stronger, more motivated, healthier and happier than ever. xx have a happy and healthy new year

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

21-vuotias Delilah Belle Hamlin ei ole pudonnut kauas puusta mitä tulee näyttävään ulkonäköön ja upeaan vartaloon. Myös hänen äitinsä Lisa Rinna on jakanut innoissaan tyttärensä upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Instagramissa. Delilah on poseerannut usein siskonsa Amelia Gray Hamlinin kanssa, sillä sisko aloittelee niin ikään parhaillaan omaa malliuraansa.