Pink lahjoitti 500 000 dollaria Australian metsäpalojen sammutukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eurooppaa viime syksynä aktiivisesti kiertänyt poptähti Pink on järkyttynyt Australian valtavista metsäpaloista ja raottanut kukkaronnyörejään merkittävästi. Hän kertoo nimittäin sosiaalisessa mediassa lahjoittaneensa peräti puoli miljoonaa dollaria tulipalojen sammutukseen.

https://twitter.com/Pink/status/1213350834672586752

– Olen järkyttynyt nähdessäni mitä Australiassa tapahtuu metsäpalojen osalta. Olen lahjoittanut 500.000 dollaria paikallisille palokunnille, jotka taistelevat tulta vastaan rajusti eturintamassa, Pink kirjoitti Twitterissä yli 32 miljoonalle seuraajalleen.

Historiallisen rajuissa metsäpaloissa on kuollut jo ainakin 23 ihmistä ja lisäksi noin puolen miljardin eläimen uskotaan kuolleen. Tulipalojen pelättiin raivoavan tänä viikonloppuna entistäkin voimakkaampina, kun maahan ennustettiin jopa 50 asteen hellettä. Tulipalot ovat riehuneet jo kuukausia, sillä ne syttyivät syyskuussa ja ovat sittemmin tuhonneet noin 1.500 kotia.