Suosikkisarja Orange is the New Blackin luojan poika kuoli lasketteluonnettomuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin huippusuositun Orange is the New Black -sarjan luojaa, Jenji Kohania on kohdannut perhetragedia. Hänen poikansa Charlie Noxon on kuollut lasketteluonnettomuudessa.

Charlie oli laskettelemassa Yhdysvaltojen Utahin Park City Mountain Resortissa, kun rinne hänen edestään haarautui kahteen suuntaan. TMZ-sivuston mukaan mies ei ehtinyt kääntymään ajoissa, vaan törmäsi kahden eri polun jakaneeseen kylttiin ja menetti henkensä. Charlie oli kuollessaan 20-vuotias.

Jenjo Kohania tunnetaan Orange is the New Black -sarjan lisäksi Weeds-sarjan luojana. Lisäksi hän on käsikirjoittannut muun muassa Will & Grace ja Sinkkuelämää -sarjoja. Charlie Noxonin isä on toimittaja Christopher Noxon.