Janita Lukkarisella hurja suunnitelma saattohoidossa: ”En halua, että mun aika on vielä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin vuoden ajan pahanlaatuista syöpää sairastanut julkkiskaunotar Janita Lukkarinen kertoi äskettäin traagisen suru-uutisen, sillä hänen syöpähoitonsa jouduttiin lopettamaan tuloksettomina. Sittemmin hänet siirrettiin saattohoitoon Terhokotiin elämänsä viimeisiksi kuukausiksi. Monet ovat seuranneet julkkiskaunottaren elämää aktiivisesti.

Terhokotiin päästyään Janita on päivittänyt aktiivisesti sosiaalisen median kanaviaan. Nyt hän päivitti tuntemuksiaan Instagramissa. Hän on nimittäin ryhtynyt toden teolla suunnittelemaan vaihtoehtoisia hoitomuotoja ulkomailla.

– Rehellisesti en halua, että mun aika on vielä. Suomessa mä olen saattohoidossa 26-vuotiaana. Kuten kaikki tietävät olen siirtynyt Terhokotiin, olen nuorin asukas paikassa, joka on yhtä kuin viimeinen leposija. Olen saanut todella paljon tukijoita tilanteeni vakavoitumisen myötä, sekä minulle on alettu kertomaan vaihtoehtoisista hoidoista ulkomailla. Kiina on kuulema edistyksellinen lääketieteessä, etenkin syövän hoidossa, Janita Lukkarinen kirjoittaa.

View this post on Instagram

⚜️ Rehellisesti en halua, että mun aika on vielä. ⚜️ . Suomessa mä olen saattohoidossa 26-vuotiaana. Kuten kaikki tietävät olen siirtynyt Terhokotiin, olen nuorin asukas paikassa, joka on yhtä kuin viimeinen leposija. . Olen saanut todella paljon tukijoita tilanteeni vakavoitumisen myötä, sekä minulle on alettu kertomaan vaihtoehtoisista hoidoista ulkomailla. Kiina on kuulema edistyksellinen lääketieteessä, etenkin syövän hoidossa. . Olen saanut muutaman yrityksen mukaan tukemaan hoitokulujani, sekä keräämään varoja matkaa varten. . Haastaisin yrityksiä tukemaan nuoren naisen matkaa saada jatkaa tätä kaunista maanpäällistä elämää. Nuorin siskoni on 9v, veljeni 14v, toinen siskoni 22v. Olen aina ollut heille esikuva, tiedän miten paljon kuolemani vaikuttaisi viattomiin lapsiin, joiden surun näen joka kerta heidän silmissään ja sielussaan. . Perheeni hajoaisi palasiksi, mikä sattuu eniten, me olemme se onneton perhe, jonka kaikki tietävät. . Yritykset tiedän, että te pystytte tukemaan keräystä, eikä se vaadi teiltä paljoa. . Vaikka lehdissä jo kerrotaan minun tekevän historiaa jättämällä kauniit kasvoni nuortensyövälle, se tuntuu pahalta perheeni vuoksi. . I DARE YOU! #IDAREYOU EDIT. Jos kerkeän kuolla ennen kuin keräykset käytetty hoitoihini perustetaan Janita'sCancerFoundation ja tätä kautta autetaan mua paremmassa kunnossa vielä olevia / kuiluun pudonneita kuten minua nyt.

A post shared by Janita Angelina Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Lukkarinen kerää parhaillaan varoja hoitomatkansa toteuttamiseen, sillä hän vetoaa erityisesti yrityksiin lahjoitusten toivossa. Samalla hän paljasti, että mikäli hän menehtyy ennen matkalle pääsyä, ohjataan varat perustettavalle Janita’s Cancer Foundationille, joka auttaa jatkossa syöpäsairaita.

Tieto pidetyn julkkiskaunottaren kohtalosta on järkyttänyt lukemattomia suomalaisia. Lääkärit ovat arvioineet, että Janitalla on elinaikaa jäljellä kolmesta kuukaudesta puoleen vuoteen. Lukkarinen sai ottaa Terhokotiin lemmikkikoiransa ja sisustaa huoneensa oman makunsa mukaisesti, ja hän lupasi jo rakentaa huoneeseen jonkinlaisen studion tulevia nettivideoitaan varten. Faneille on siis luvassa runsaasti videoita Janitan viimeisiltä kuukausilta.