Tältä Kim Kardashian näytti teini-ikäisenä ja pikkutyttönä – tunnistaisitko hänet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ostaneet neljännen talon kotitiensä varrelta Hidden Hillsin asuinalueelta Los Angelesista. Kartano maksoi 2,98 miljoonaa dollaria, ja siinä on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, uima-allas ja spa. Syy hankintaan voi olla yksityisyyden haluaminen tai luomuviljely tontillaan.

View this post on Instagram

Baby K

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nyt Kim on jättänyt hetkeksi kiinteistökaupat sivuun ja julkaissut itsestään arkistokuvan sosiaalisessa mediasa. Kuvassa Kim nähdään poseeraamassa kameralle teini-ikäisenä tyttöjä, jolloin ei ollut vielä aavistustakaan perheen tulevasta julkisesta urasta. Lisäksi hän julkaisi itsestään ja siskoistaan kuvan, jossa he ovat vielä lapsia.

View this post on Instagram

Triplets

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Viime jouluna upporikas Kim Kardashian kertoi ostaneensa läheisilleen joululahjaksi oman treenilaitteen, jonka avulla voi kuntoharjoitella etenkin pakaroiden seutua. Hän hankki treenilaitteet sisarilleen Kourtneylle, Khloelle, Kendallille ja Kylielle sekä äidilleen Krisille.