Tältä Kim Kardashian näytti teini-ikäisenä ja pikkutyttönä – tunnistaisitko hänet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ostaneet neljännen talon kotitiensä varrelta Hidden Hillsin asuinalueelta Los Angelesista. Kartano maksoi 2,98 miljoonaa dollaria, ja siinä on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, uima-allas ja spa. Syy hankintaan voi olla yksityisyyden haluaminen tai luomuviljely tontillaan.

Nyt Kim on jättänyt hetkeksi kiinteistökaupat sivuun ja julkaissut itsestään arkistokuvan sosiaalisessa mediasa. Kuvassa Kim nähdään poseeraamassa kameralle teini-ikäisenä tyttöjä, jolloin ei ollut vielä aavistustakaan perheen tulevasta julkisesta urasta. Lisäksi hän julkaisi itsestään ja siskoistaan kuvan, jossa he ovat vielä lapsia.

View this post on Instagram

Triplets

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Viime jouluna upporikas Kim Kardashian kertoi ostaneensa läheisilleen joululahjaksi oman treenilaitteen, jonka avulla voi kuntoharjoitella etenkin pakaroiden seutua. Hän hankki treenilaitteet sisarilleen Kourtneylle, Khloelle, Kendallille ja Kylielle sekä äidilleen Krisille.

Uusimmat