Amissit ajelivat umpikännissä hevosvankkureilla – jäivät rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaikka amissikulttuuriin kuuluu ainakin periaatteessa maallisista iloista kieltäytyminen, eivät kaikki noudata sääntöjä järin tarkasti. Nyt Yhdysvaltojen Michiganissa on pidätetty neljä ratsujuopumukseen syyllistynyttä nuorta amissimiestä.

Gladwin Countyn poliisit pysäyttivät nuorukaisten hevosvankkurit sunnuntai-iltapäivällä heidän heiteltyään tyhjiä oluttölkkejä tielle. Amissit yrittivät ensin antaa poliiseille vääriä nimiä ja ikiä. Pian kuitenkin selvisi, ettei kukaan heistä ollut tarpeeksi vanha juomaan alkoholia paikallisen lain mukaan.

Alkometri osoitti kaikkien pysäytettyjen olleen humalassa. Heidät pidätettiin häiriökäyttäytymisestä, poliisin työn häiritsemisestä ja alkoholin hallussapidosta alaikäisenä, uutisoi Michigan Live.