Hervoton video: Ihmiset pelkäsivät kuollakseen tekodinosauruksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla on Jurassic Park -elokuvan innoittamana luotu kuvitteellisia dinosauruspuistoja. Joissakin puistoissa on mahdollista päästä yhteiskuvaan aidolta tuntuvan hirmuliskon kanssa. Tämä jos mikä säikäyttää ihmiset.

Men’s Humor -sivusto on julkaissut huvittavan koostevideon tekodinosaurusten kanssa poseeraavista ihmisistä. Ihmiset pelkäävät liskoa oikeasti ja he juoksevat karkuun säikähtäneenä. Osa jopa kaatuu kauhusta jäykkänä maahan.

Dinosaurukset kuolivat joukkotuhossa 65 miljoonaa vuotta sitten. Linnut ovat kaikista lähimpänä entisaikojen hirmuliskoja, jotka ovat usein olleet myös höyhenpeitteisiä. Ihmiset käsitykset dinosauruksista ovat muodostuneet lähinnä populaarikulttuurin ansiosta, vaikka tieteenhaara on nykyaikana erittäin aktiivinen tutkimustyöltään.

More Dino Frights

People can't remember they're not real.

Publiée par Men's Humor sur Lundi 30 décembre 2019