Nicki Minaj peppu pystyssä – Madame Tussaudin vahaversio tyrmistyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Nicki Minaj tunnetaan poikkeuksellisen kurvikkaasta vartalostaan, jota popkaunotar esittelee mielellään sekä konserteissaan että sosiaalisessa mediassa. Julkkiskaunotar on nyt saanut merkittävän kunnian, kun Madame Tussaudin maailmankuul vahakabinetti on ottanut hänet supertähtiensä joukkoon.

Madame Tussaudin Berliinissä sijaitseva Saksan toimipiste on nyt paljastanut Nickin Minaj’n vahaversion, joka on saman tien saanut aikaan kohua sosiaalisessa mediassa. Vahanukke poseeraa kontillaan takapuoli pystyssä, mutta ihmetys on kuitenkin kohdistunut asennon sijaan ulkonäköön. Kaikki eivät nimittäin pidä teosta onnistuneena.

Taannoin Nicki Minaj ilmoitti boikotoivansa Instagramia uudistuksen vuoksi, koska somepalvelu piilotti tykkäykset monissa maissa. Minaj kertoi uudistuksen olevan huono artistien ja etenkin itsenäisten muusikoiden kannalta. Monet heistä saavat tähden mukaan näkyvyyttä ja voimaa juuri tykkäysten ansiosta. Tykkäykset on piilotettu jo muun muassa Suomessa, Kanadassa, Australiassa, Japanissa, Italiassa ja Brasiliassa.