Miehen raju herätys – murtovaras imeskeli varpaita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Erään floridalaisen miehen kotona vieraili jouluaattona Joulupukkia hämmentävämpi vieras. Asukas heräsi tuntemattoman henkilön imeskellessä hänen varpaitaan. Murtovaras oli tunkeutunut Brandentonissa asuvan miehen kotiin hänen nukkuessaan.

Uhrin herätessä hänen varpaansa olivat kotiin murtautuneen miehen suussa. Asukas tivasi, mitä mies teki hänen kotonaan. Murtovaras totesi vain saapuneensa ilmeskelemään hänen varpaitaan. Uhrin kamppaillessa vastaan murtautuja oli yrittänyt tarttua hänen haaroväliin ja uhannut olevansa aseistautunut.

Uhkauksesta huolimatta uhri onnistui lopulta häätämään miehen ulos kotoaan. Murtautuja oli vielä rikkonut kodin ikkunan ja auton tuulilasin. Poliisi ei ole toistaiseksi saanut murtautujaa kiinni uhrin varpaasta kerätystä DNA-näytteestä huolimatta, uutisoi Orlando Weekly.