Rihanna julkaisi meikittömän selfien – fani tarjoutui puristamaan finnin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna tunnetaan lukuisista hiteistään, joita ovat muun muassa Pon De Replay, Umbrella ja Only Girl (in the World). 31-vuotias nainen julkaisi viimeisimmän Anti-nimeä kantavan albuminsa vuonna 2016, minkä jälkeen häneltä ei ole tullut enää uusia julkaisuja.

Rihanna on edelleen hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja rakastaa faniensa kanssa kommunikoimista. Nyt kaunotar ihastutti seuraajiaan Instagramissa julkaisemalla itsestään selfie-kuvan, jossa hänellä ei ole lainkaan meikkiä.

Rihannan kuva todistaa, että hän on upea ilmestys sekä meikattuna että täysin meikittä. Kuvassa tähti poseeraa itsevarmasti eikä yritä peitellä edes finniään, jonka useampi fani onkin kommenttikentässä jo tarjoutunut laulajan puolesta puristamaan.

View this post on Instagram

first selfie of the year doe. #2020

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on