Suositun Ugly Betty -sarjan luoja löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa suositun Ugly Betty, eli Ruma Betty -sarjan luoja Silvio Horta on kuollut 45-vuotiaana. Tuottajana ja käsikirjoittajana uraa tehnyt mies menehtyi itsemurhaan.

Horta kuoli Variety-lehden mukaan itseaiheutettuun ampumahaavaan Miamissa sijaitsevassa hotellihuoneessa. Tähden edustajat eivät ole toistaiseksi kommentoineet miehen kuolinsyytä tarkemmin. Ugly Betty -tähti America Ferrera muisti tuottajaa Instagramissa jakamassaan viestissä.

Silvio Horta tunnetaan parhaiten Yhdysvaltalaisen ABC-kanavan Ugly Betty -sarjan luojana. Hän myös käsikirjoitti vuonna 1998 hitiksi nousseen Urban Legends – kauhutarinoita -elokuvan. Viimeisinä vuosinaan hän työsti Move-nimistä sarjaa muusikko Mary J. Bligen kanssa.