Australian metsät ovat heräämässä jo nyt henkiin – nämä kuvat antavat toivoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiaa on piinannut kuukausien ajan massiiviset maastopalot, joiden vuoksi maan upeasta luonnosta on jäljellä suurilta osin vain tuhkaa. Tuli on nielaissut mukanaan jo tuhansia koteja ja vaatinut myös satojen miljoonien eläinten hengen.

Nyt sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään kauniita kuvia, jotka ovat australialaisen Mary Voorwinden ottamia. Voorwinde on luontokuvaaja, joka on toiminut alalla noin 20 vuotta. Nyt hänen kuvansa ovat saaneet monet herkistymään upean luonnon osoittaessa Australiassa jo nyt toipumisen merkkejä tuhoisien maastopalojen jälkeen.

Mary Voorwinde kävi valokuvaamassa mustaksi tuhkaksi palanutta metsää, jossa hän sai huomata, että useampi puu oli jo alkanut luomaan uusia kukintoja. Kasveissa näkyvät vihreät lehdet ja punaiset kukat ovat mykistävän kaunis näky mustan tuhkan peitossa olevassa metsässä. Valokuvaaja jakoi nappaamansa kuvat omalla Photography By Mary -nimisellä Facebook-sivullaan.

Another set of images from out trip out yesterday, Incredible to see the bush recovering after such terrible fires so…

Publiée par Photography By Mary sur Lundi 6 janvier 2020

With all that is lost in nature, there is hope of life again. After a quick trip out to Kulnura today and talking to…

Publiée par Photography By Mary sur Lundi 6 janvier 2020