Dilemma ja Toni Wirtanen yhteistyössä – koskettava single masennuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen räppäri Dilemma ja Apulanta-yhtyeen keulahahmo Toni Wirtanen ovat tehneet yhteistyössä uuden kappaleen ja musiikkivideon. Toivo-niminen kappale käsittelee tärkeää ja ajankohtaista aihetta, eli masennusta ja masentuneiden ihmisten kohtelua yhteiskunnassa.

– Pahaan oloon liittyy usein häpeää ja olen kokenut sitä myös itse. Tästä ääneen puhuminen on kuitenkin ollut vapauttavaa. Toivo-biisillä tahdon kumota itsesääliin ja masennukseen liittyvää peittelyä. Kaikkiin tunteisiin on oikeus ja toivon voivani elää sellaisessa yhteiskunnassa missä meistä ollaan kiinnostuneita myös silloin kun voimme huonosti, Dilemma kertoo.

Dilemma on kertomansa mukaan kasvanut kiusatusta altavastaajasta lähettilääksi koulukiusaamista ja väkivaltaa vastaan. Räppäri on ensimmäinen Hyvä teko lapselle -tunnustuksella palkittu artisti, ja hänen töitään on palkittu myös kansainvälisesti. Dilemma julkaisi elokuussa debyyttialbumin FEENIX, jossa vierailijoina ovat muun muassa Paleface, Mira Luoti, Antti Railio ja Pelle Miljoona.