Haloo Helsinki! tekee paluun – seitsemäs albumi jo työn alla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen laulajatähti Elli Haloo on kertonut Instagramissa jättävänsä sooloprojekti Ellipsin haikein mielin taustalle, koska hän keskittyy nyt Haloo Helsinki! -yhtyeensä paluuseen. Nainen kertoo kirjoittavansa lähitulevaisuudessa uusia kappaleita yhtyeen seitsemännelle albumille.

– Kiitos 2019!! Olit tärkeä vuosi elämässäni! Soolopläjäykseni Ellips on nyt saateltu lepoon, nainen kertoo Instagramissa.

Suositun Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin pohjautuva Maailma on tehty meitä varten -musikaali saa kantaesityksensä Linnanmäen Peacockissa 6. helmikuuta. Esitykset jatkuvat Peacockissa 28. maaliskuuta saakka. Yhtyeen tarkkaa paluupäivämäärää ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, mutta sitä on veikattu vuodelle 2021.

View this post on Instagram

Oivoi! Oon vältellyt tätä postausta kun on jotenkin haikeaa laskea irti tästä Ellipsistä! 💔 Mutta: 2019 on ollut todella tärkeä vuosi elämässäni monella tapaa! Ellips on iso porukka isosydämisiä ihmisiä! Ei mahdu tänne jos nimeäisin kaikki joten tiivistäen: KIITOS miljardisti kaikille tässä projektissa kaikin tavoin mukana olleille ; levyn äänityksistä livekeikkoihin ja kaiken mahdollisen suunnitteluun levystä liveen!! Sain uusia rakkaita sieluja elämääni!! Kiitos meidän koko mahtava crew ja pakko mainita vielä bändi : Juho Kanervo, Sami Kuoppamäki, Markus Pajakkala, Janne Puurtinen, Timo Kämäräinen ja Varre Vartiainen! Järkyttävän upea porukka!!! Niin hyvä ja sydämeen jäävä matka! <3 Ja Iso loputon halaus ja kiitos vielä Tuottaja Matti Mikkolalle, että lähdit tähän hulluiluun ja jaoit osan musasielustasi ja kehitit mua säveltäjänä ja tekijänä! KIITOS JOKAISELLE TEILLE, jotka tulitte keikoille, kuuntelitte levyä, jaoitte tuntemuksia ja kokemuksia! Vaikka ei olla kaikkien kanssa varmaan kohdattu niin Olette kaikki sydämessäni <3 2019 oli siinä!! Ellips jää nyt hiljaisuuteen mutta oon varma, että herätän sen yhden naisen vielä sieltä arkustaan jonain päivänä, joskus… Nyt kuitenkin puhtailla aivoilla kohti uusia kuvioita ja Haloon paluuta! Kirjoitusloma siis alkakoon:) @ellihaloo pysyy paikoitellen someilussa! Ja hei KIITOS mielettömän paljon; Mulle tuli valtava määrä kuvia!! Oli todella vaikea valita mut pakko oli rajata ni otin noi 9 kuvaa! Noista Kuvista kiitos siis seuraaville : @veerakatariina_ @tiiakyrolainen @annima.h @elisabetpauliina @uber_emeritusprofessori_zeeg @jennariinahaloo @whiskysour19 ja @tiiavehvilainen <3 #ellipsmusic #ellips #ellipsmuisto #yhdennaisenhautajaiset #rocknroll #vallilamusichouse #kiitos p.s jos joku tietää mikä tilanne on kuvassa 6 ni lähetän telepaattisen silmän iskun;)) hahah se oli hauska hetki! <3

A post shared by Ellips (@ellipsmusic) on