Justin Bieberillä on krooninen borrelioosi – dokumentti paljasti sairauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber kärsii punkkien levittämästä borrelioosista, eli Lymen taudista. Sairauteen ei ole olemassa hoitokeinoja. Tämä selittää miehen ajoittaisen sekavuuden ja sen, miksi häntä epäillään usein päihteidenkäytöstä.

Poptähti Justin Bieberillä on punkkien levittämän borrelioosin krooninen muoto, mikä aiheuttaa nivelten, ihon ja hermoston oireita. Asiasta kerrotaan 25-vuotiaan muusikon Youtube-dokumenttisarjassa. Sarjaa esitetään 27. tammikuuta alkaen kymmenen jakson verran.

TMZ:n mukaan Justin Bieberin elämä on ollut sairauden takia hankalaa muutaman vuoden ajan, mutta hän sai diagnoosin vasta viime vuonna. Oireet johtivat vakavaan masennukseen, koska hän ei aluksi tiennyt niiden aiheuttajaa. Hän joutui käyttämään vahvoja lääkkeitä, mikä puolestaan aiheutti lisää ongelmia muun muassa kasvojen ihossa.