Kuningatar Elisabetin lapsenlapsen kortti hyllylle – kaahasi ylinopeutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Zara Tindall on Iso-Britannian kuningatar Elisabet toisen lapsenlapsi. Kuninkaalliseen perheeseen kuulumisen lisäksi hänet tunnetaan kenttäratsastajana, ja hän on edustanut lajissa maataan esimerkiksi vuoden 2012 Lontoon olympialaisissa.

Nyt Tindall on joutunut ongelmiin kaahailun vuoksi. 38-vuotias kuninkaallisen perheen jäsen jäi kiinni ajettuaan ylinopeutta yli 30 kilometrin tuntivauhdin edestä Gloucestershiressä. Aikaisempien ylinopeusrikkomusten ansiosta hän menetti ajolupansa kuudeksi kuukaudeksi, uutisoi BBC.

Zara Tindall ei ole ainoa kaahailun vuoksi ongelmiin joutunut kuninkaallisen perheen jäsen. Hänen äitinsä, prinsessa Anne jäi vuonna 2001 kiinni ajettuaan ylinopeutta samalla tiellä. Kuningatar Elisabetin puoliso, prinssi Philip puolestaan luopui ajokortistaan kolaroituaan autonsa tammikuussa 2019.