Jos vegaanit poseeraisivat kuin metsästäjät – hulvaton kuvasarja kasvisten kaatajista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Metsästäjillä on tapana poseerata saaliinsa kanssa. Nyt nettiin on koottu kuvasarja ihmisistä, jotka poseeraavat riistamiesten tyyliin, mutta heidän edessään on kasviksia, sieniä ja vihanneksia.

Bored Panda on koonnut kolmisenkymmentä kuvaa, jotka saavat nauruhermot hersymään. Kuvat on otsikoitu siten, että otoksissa olisi vegaanimetsästäjiä saaliidensa kanssa. Kuvat ovat vitsikkäitä juuri siksi, että kurpitsakasan edessä poseeraaminen ase kainalossa näyttää hieman typerältä. Monen mielestä myös kuolleiden eläinten kanssa poseeraaminen on yhtä älyvapaata toimintaa.

Ihmiset poseeraavat kuvissa kasvimaan antimien kanssa ja nojaavat aseeseen. Joissakin kuvissa aseena on pelkästään kuokka, lapio tai kastelukannu. Kuvasarja kiertää parhaillaan viraalina netissä ja pääset katsomaan sen tästä.