Pariskunta järjesti häät päivässä – kuolevan isän sairaalapedin vieressä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi tyttärien isien suurimmista unelmista on se, että isä pääsee saattamaan tyttärensä alttarille hänen astuessa avioliittoon. Indianassa asuva pariskunta päätti järjestää omat häänsä päivässä sen vuoksi, että morsiamen vakavasti sairas isä pääsisi toteuttamaan juuri tämän unelman.

Shelley Schweikhart ja Jared Gonville olivat päättäneet järjestää häät vuoden 2020 lokakuussa. Morsiamen isä Steven tuli kuitenkin niin sairaaksi, että pariskunta päätti edetä hieman nopeampaa suunnitelmissaan ja järjestää hääseremonian välittömästi sairaalassa isän sängyn vieressä.

Morsian oli soittanut paikalle pastorin, joka ennätti sairaalaan puolessa tunnissa. Ystävät toivat naiselle läheisestä hääpukuliikkeestä puvun ja hunnun, minkä jälkeen seremonia aloitettiin. Syöpää sairastava isä pääsi todistamaan sairaalapedissään makoillen kun hänen tyttärensä meni naimisiin. Tällä hetkellä isä on Daily Mail -sivuston mukaan kotona saattohoidossa.

Couple gets married at hospital in front of bride's father

"Not the idea I had in mind for a wedding, but Jared and I got married! We received the news less than a month ago, that my dad's cancer had came back. And it came back with a vengeance. The cancer had taken over his lungs, and he is not responding to chemo. Knowing we exhausted every hope, we planned a wedding in the ICU in less than 30 min." – Shelby Schweikhart-Conville

Publiée par News 4 San Antonio sur Samedi 4 janvier 2020