Miley Cyrus yllätti uudella tyylillään – leikkasi takatukan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Niskatukkana ja mullettinakin tunnettu takatukka tarkoittaa hiustyyliä, joka on sivuilta ja edestä lyhyt, mutta pitenee heti korvien takaa ja yltää vähintään niskaan saakka. Tämä hiustyyli oli suosittu etenkin 1980-luvulla, mutta muutama rohkea tyyliniekka on yrittänyt tuoda sen satunnaisesti tähän päivään takaisin.

Nyt näyttelijä ja laulaja Miley Cyrus esittelee hänen Instagram-kanavallaan hänen uutta hiustyyliään. Nainen on leikannut itselleen takatukan, jota on kerrostettu ja pätkitty sekä edestä että takaa. Tyyli on stailattu arkiseksi ja myös naisen vaatteet henkivät 80-lukua. Kuvan yhteydessä laulaja kertoo uuden hiustyylin tarkoittavan uutta vuotta ja uutta musiikkia.

Tällä hetkellä 26-vuotias laulaja Miley Cyrus yrittää keskittyä omaan hyvinvointiinsa, minkä vuoksi hänen kerrotaankin jättäneen poikaystävänsä Cody Simpsonin. Simpsonin mukaan pariskunta on kuitenkin vielä hyvin vahvasti yhdessä, mikä tekeekin nuorten ystävysten tämänhetkisestä parisuhdestatuksesta vielä hieman epäselvän.

View this post on Instagram

New hair. New year. NEW MUSIC. 💀

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

View this post on Instagram

New Hair. New Year . NEW MUSIC! 💀

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on