Gwyneth Paltrow myy vaginakynttilää 70 eurolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow on oman Goop -lifestyle-sivustonsa keulakuva. Nyt verkkokauppaan on tullut myyntiin kynttilä, jonka nimi on: ”This Smells Like My Vagina”, eli tämä tuoksuu samalta kuin vaginani. Kynttilän nimi oli aluksi vitsi, mutta nyt sen suosio on ollut valtaisa.

Vaginalta tuoksuva kynttilä on myyty loppuun. Se maksaa 75 dollaria, eli noin 67 euroa. Nimi syntyi, kun Gwynteh Paltrow haistoi kynttilää ensimmäisen kerran ja sanoi, että tuoksu oli yhtä huumaava kuin hänen vaginansa aromit. Tuoksu on tekijöidensä mukaan hauska, upea, seksikäs ja yllättävän hienostunut. Päätuoksuina ovat kurjenpolvi, sitruksinen bergamotti, havupuinen setri, damaskin ruusu ja myskimalvan siemenet.

Terveen vaginan tuoksu on todellisuudessa makeahkon neutraali. Mikäli sukupuolielimet haisevat pahalta, on kyseessä todennäköisesti bakteeritulehdus. Tällöin kannattaa hakeutua gynekologin vastaanotolle. Gwyneth Paltrow’n Goop-blogin tarjoilema anti ei sovi naisille, joiden tilipussit jäävät tavallisten kuolevaisten tasolle. Näyttelijätär myy pääasiassa tuotteidensa avulla mielikuvaa tietynlaisesta tavasta elää ja olla.