Ladybug Rock’n’Roll Weekender Leppävirralla – tammikuun rockabillyfestivaaleilla musiikkia Memphisistä

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat festivaalikansaa, mutta suurin osa tapahtumista ajoittuu kesään. Jos kuitenkin haluaa tanssimaan torttutukassaan, muhkeassa mekossaan ja sinisissä mokkanahkakengissään, kannattaa suunnata tammikuun lopulla Leppävirralle.

Rockabillykulttuuriin erikoistunut musiikki- ja elämäntyylitapahtuma Ladybug Rock’n’Roll Weekender järjestetään 11. kerran Leppävirran Vesileppiksessä 24.–25. tammikuuta. Pääesiintyjinä nähdään memphisläinen Little Victor & Down Home Kings.

Lavalle astuu myös yorkshireläinen Phil Haley & His Comments, jonka repertoaariin kuuluvat klassikot Rock Around the Clockista Route 66:iin, Shake Rattle and Rolliin ja See You Later Alligatoriin.

Lavalle nousevat myös kotimaiset Messed Up Trio, Gary Hiland Trio, The Sun Connection, The Gin Mill Trio ja Gru-V-Tones. Tapahtuma sisältää elävän musiikin ohella burleskinäytöksiä ja -työpajan ja allasbileet. Lisätietoa löydät tapahtuman Facebook-sivuilta.