Sara Sieppi suihkussa – uhkea kuva Balilta verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sara Sieppi tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Suomena, mutta viime aikoina hän on tehnyt uraa televisiossa. Nainen on nähty kilpailemassa suositussa Selviytyjät-realitysarjassa, minkä lisäksi hänet nähdään myös Onnenpyörä-ohjelmassa. Tällä hetkellä nainen lomailee Balilla, Indonesiassa.

Sieppi viettää lomaansa Balilla Uluwatussa. Alueella on parhaillaan sadekausi, mutta se ei näytä missikaunottaren lomatunnelmaa juuri häiritsevän. Nyt 28-vuotias Sara on julkaissut sosiaalisessa mediassa upean kuvan varsinkin miesfaniensa iloksi. Otoksessa Sieppi nähdään kurvikkaana suihkussa bikinit yllään.

– Ei tää oo ihan kotisohvasunnuntai mäkkärin juustopallojen & realityhömpän kans, mut menettelee, Sara Sieppi kommentoi kuvaansa.

Aiemmin Sieppi julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upean matkakuvan, jossa hän poseerasi uima-altaan reunalla. Naisen takana avautui upea näkymä riisipellolle, mikä antoi ymmärtää, että hänen hotellivalintansa on tehty hieman rauhallisemmalta alueelta sisämaasta, eikä Balin vilkkaista rantakaupungeista.