Demi Rosen jättirinnat pullistelivat bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ei pelkää esitellä omia kurvejaan suurellekaan yleisölle. Nainen tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa, ja muutama päivä sitten hänet nähtiinkin täysin alastomana somekuvassaan.

View this post on Instagram

2020 & I’m thrivin ❤️

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Demi Rose kuvaa paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin omilta lomamatkoiltaan, jotka tarjoavat kaunottarelle aina huikean kauniit puitteet valokuvia varten. Nyt 24-vuotias kurvitar poseeraa hyvin niukoissa bikineissä, jotka hädin tuskin peittävät hänen kriittiset ruumiinosansa. Nykyisin Demillä on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa, ja syyn voi helposti nähdä hänen kuvistaan.

View this post on Instagram

Sun, sea, you + me. ☀️🌊✨

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

View this post on Instagram

Jungle & chill… 🤍🌴 @azulikofficial

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on